Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ennyit a sajtószabadságról,
  2008-07-07 19:49:34, hétfő
 
  Ennyit a sajtószabadságról, a független újságírásról, valamint a szólásszabadságról!


kuruc.info

Kedves Olvasóink, ezúttal főleg amerikai magyar Barátaink, Bajtársaink!

2008. július 4-én az amerikai cég (Softlayer), amelytől a Kuruc.info főszerverét béreljük, előzetes értesítés nélkül egyszerűen lekapcsolta gépünket.

Utólag küldtek egy értesítést, hogy egy panaszt kaptak, mely szerint megsértjük a Felhasználási Feltételeiket. De eddig semmiféle konkrét vádat nem továbbítottak (burkoltan azért a "terrorizmus" rágalma is kiolvasható értesítésükben, amelyben szabályzatukra hivatkoznak), a feljelentő személyét sem, bár ígéretet tettek rá amerikai szerkesztőinkkel folytatott levelezésükben, lásd alább. (Korábban is zaklatták már a Softlayert budapesti cionista körök bezáratásunk érdekében, de a vitát megnyertük azzal, hogy tegyen feljelentést a panasztévő, mert törvényesen csak bírósági ítélettel zárathatnak be.)

Ez a lépésük az amerikai alkotmányba és törvényekbe ütközik, és megnyerhetjük még a csatát, jelenleg azonban nem működik a Kuruc.info hírportál. Mindenekelőtt jogi segítségre volna szükségünk, egy megbízható ügyvédre, aki számunkra elérhető áron vállalná ügyünket a Softlayerrel és a feljelentővel szemben, illetve olyan amerikai civil jogvédő szervezetek elérhetőségére, melyek az önkényes, politikai alapú fellépéssel szemben tenni tudnának. Végül várjuk a nem vaktában kiválasztott, elsősorban az internetes sávszélességben élen járó amerikai szerverszolgáltatók elérhetőségeit, olyanokét, melyek nem ijednek meg holmi cionista e-mailektől és fenyegetésektől. Minden más tervünket félretéve egy párhuzamos, nagy kapacitású tükörszervert fogunk bérelni egy másik országban, hogy biztonságunk garantáltabb legyen. Erre lapunk újraindítását követően kezdjük meg gyűjtőakciónkat.
Arra is megkérjük bajtársainkat, barátainkat, hogy e-mailben és/vagy telefonon is tiltakozzanak a Softlayernél. A cionisták kedves módszere a hazug, rágalmazó e-mailkampány és fenyegetőzés, most fordítsuk ellenük az eszközüket, azzal a különbséggel, hogy mi az igazság nevében és a tények mentén lépünk fel! Angolul nem tudók is segíthetnek, csupán el kell juttatniuk az alábbi tiltakozó levelet a Softlayer e-mailcímeire:

sales@softlayer.com
support@softlayer.com
A Softayernek fóruma is van:
http://forums.softlayer.com/
És telefonszámaik:
Toll Free (ingyenes az USA-ból): 1-866-403-7638
Local (helyi): 1-214-442-0603
VOIP-programok sokaságával külföldről is ingyen hívhatók, pl. a Voipcheap-pel: www.voipcheap.com

A sablonlevél és fordítása alább, a Softlayernek természetesen csak az angolt küldjék el! Ha valaki cifrábbat akar nekik írni, az is szíve joga, ha nincs sok ideje, vagy nem tud angolul, akkor itt a minta. A tárgyba írják be: Support for Kuruc.info

Gentlemen,
I am astonished by the fact that you have recently disconnected my favorite news site Kuruc.info due to obscure and groundless complaints. For my knowledge you have moved without prior notice without a fair process and a legal process and Court order. Now, I will make you hear my complaint.
Please note that in the United States First Amendment theoretically grants absolute freedom of speech, placing the burden upon the state to demonstrate when (if) a limitation of this freedom is necessary. If you disconnect a site after receiving slandering and defamatory complaints I would never recommend anyone to do business with your company.
What is more I will dissuade every friends and acquaintances to work with you in case you do not reconnect the server of Kuruc.info and will file a complaint to my senator or congressman. I am planning to warn civil associations, too to make the case heard publicly in America and Europe.
Yours truly,
aláírás

(Magyarul: Uraim! megdöbbenve értesültem arról, hogy Önök nemrégiben előzetes értesítés és bírói végzés, illetve korrekt eljárás nélkül lekapcsolták kedvenc hírportálom, a Kuruc.info szerverét holmi sötét és alaptalan panaszok alapján. Hát most hallják az én panaszomat! Az Egyesült Államokban az alkotmány abszolút mértékű szólásszabadságot biztosít, és csak az állam korlátozhatja azt különleges, indokolt esetben. Ha önök rágalmazó bejelentések alapján lekapcsolnak egy portált, soha nem ajánlanám senkinek, hogy önökkel üzletet kössön. Sőt, le fogom beszélni barátaimat és ismerőseimet az önökel történő együttműködésről, amennyiben nem kapcsolják vissza a Kuruc.info szerverét, továbbá panaszt teszek a kongresszusi képviselőmnél vagy a szenátoromnál is. Tervezem a szólás- és sajtószabadság mellett elkötelezett civil szervezetek értesítését is. Név)
* * * * * * * * * *
Az elmúlt évek e tárgyú híreire keresve megállapítottuk, hogy az USA-ban ritka a politikai alapú bezáratás, és ezen esetekben is az FBI fellépéséről volt szó, nem holmi szerződési feltétételek állítólagos megsértéséről. Három olyan esetről tudunk 2001 óta, amikor terrorista vádakkal becsukattak portált/oldalt, de ezek közül is kettő már újraindult. Egy, az IRA-val az FBI által hakapcsolatba hozott amerikai ír internetes rádió volt az első (www.iraradio.com). Ennek tulajdonosa ellen sem indult azonban semmiféle büntetőeljárás, csupán nem vállalta a jogi harcot, miután szavai szerint megfenyegette valaki (nem tudni, ki), hogy cége pénzügyi alapjait befagyasztják, és az FBI csak úgymond megkérte a szolgáltatóját, hogy zárja be a rádió szerverét. A tulaj védekezésében azt is előadta, hogy az IRA-nak köztudomásúan két szárnya van, és ő a legális politikai pártról nevezte el rádióját. Mint mondta, kereshetne új szerverszolgáltatót, de nem akar. Más szavakkal akár újra is indíthatta volna rádióját, mert a vádak nem voltak megalapozottak, és ezért büntetőeljárás sem indult ellene, de nem vállalta. Az ügyről itt írt pl. az amerikai sajtó, egész korrekten: http://www.usatoday.com/tech/news/2001/10/16/ebrief.htm
A másik két esetben a Vér és Becsület (Blood and Honour), nemzeti szocialista nemzetközi szervezet lengyel és cseh tagozatainak amerikai szerveren futó lengyel és cseh nyelvű oldalát záratták be közép-európai hatóságok kérésére, sok év huzavona után. Nos, a Vér és Becsület amerikai és más országbeli tagozatai azóta is virulnak, honlapjaik Amerikában és azon kívül is elérhetőek, sőt a cseh és lengyel tagozat kivételével a többit ugyanúgy nem zaklatták, ahogy az USA-ban működő, számos neonáci oldal egyikét sem. Mi több, igen gyorsan a cseh és a lengyel Vér és Becsület honlapja is újraindult, és mai napig elérhető!

Nagy azonban a különbség köztük és köztünk. A Vér és Becsület sok helyütt nyílt megtorlásra hívott fel a deviánsok, cionista rasszsiták és más brigantik ellen, és ezt nem csak hirdették, hanem gyakran cselekedtek is, különféle európai államokban például. Tagjaik közül ezért párat el is kaptak a hatóságok, és különféle terrorlistákra is felkerültek.
A Kuruc.info azonban - bár megérti a Vér és Becsület tevékenységének mozgatórugóit - hasonló gyakorlati tevékenységet nem fejtett ki soha, csupán az igazságot tárja fel különféle antimagyar, keresztényellenes csoportokról, pártokról, szervezetekről (a nyugati világban és Magyarországon is törvényes tojásdobálásról szóló cikkeinket terrorizmusnak beállítani nem igényel kommentárt). Éppen ezért nem is tehetnek minket terrorista listára. Ha terroristák volnánk, akkor az FBI záratná be portálunkat és amerikai szerkesztőinket.
Ami mindenképpen ellenségeink előnye, hogy a Kuruc.info nem angol nyelvű portál, így hiánya az amerikai közvélemény oroszlánrészének fel sem tűnik, ezért fontos, hogy ügyünket publikussá tegyük sokféle csatornán.
Tehát mégegyszer, amerikai jogi segítségre, a témában jártas jogvédő civil szervezetekre és normális szerverszolgáltató cégre van szükségünk, hogy lapunkat minél előbb újraindíthassuk. Végül, kérjük, továbbítsa a fenti panaszsablont a Softlayer nevű cégnek.
Központi e-mailcímünk új helyről működik: szerk@kuruc.info

Mellékelünk egy angol nyelvű levelet, amely röviden leírja az esetet és segítséget kér, végül eddigi levélváltásunkat a Softlayerrel.
Tisztelettel:
Egei Antal
főszerkesztő-helyettes
Kuruc.info hírportál
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szerkesztőinkkel, oroszlánrészének, együttműködésről, levélváltásunkat, tevékenységének, szerkesztőinket, gyűjtőakciónkat, fenyegetésektől, újraindíthassuk, megállapítottuk, tojásdobálásról, sávszélességben, magyarországon, szervezetekről, terrorlistákra, elérhetőségére, telefonszámaik, büntetőeljárás, levelezésükben, sajtószabadság, terrorizmusnak, szolgáltatóját, szabályzatukra, megalapozottak, értesítésükben, elérhetőségeit, szervezetekre, befagyasztják, megfenyegette, védekezésében, feljelentővel, továbbítottak, tiltakozzanak, panaszsablont, köztudomásúan, megsértéséről, független újságírásról, panaszt kaptak, feljelentő személyét, vitát megnyertük, amerikai alkotmányba, megbízható ügyvédre, feljelentővel szemben, internetes sávszélességben, másik országban, cionisták kedves, igazság nevében, tények mentén, alábbi tiltakozó, angolt küldjék, tárgyba írják, fair process, Kedves Olvasóink, Felhasználási Feltételeiket, Toll Free, United States First Amendment, Egyesült Államokban, Egei Antal,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Bella István: Zsoltár  Ha így haladunk...  Esti kép  Föld napja április 22  Ma  Föld napja április 22  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Bizonyos kulturális szint nélk...  Palóc Grand Canyon  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Szép estét  Két tekintet van  Irgalom és ítélet  Irgalom és ítélet  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  A Föld napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Föld napja április 22  György napra  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Jó éjt  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  A könnyek összegyűjtése  Alakot vált...  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Paul David Tripp Április 26  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Szép estét kedves látogatóimna...  Föld napja április 22  Ébredj  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Semmit ne higgy el  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Emberként automatikusan értéke...  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Volt egy...  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  A Föld napja  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Szép estét kedves látogatóimna... 
Bejegyzés Címkék
független újságírásról, panaszt kaptak, feljelentő személyét, vitát megnyertük, amerikai alkotmányba, megbízható ügyvédre, feljelentővel szemben, internetes sávszélességben, másik országban, cionisták kedves, igazság nevében, tények mentén, alábbi tiltakozó, angolt küldjék, tárgyba írják, fair process, legal process, site after, alkotmány abszolút, állam korlátozhatja, önökel történő, kongresszusi képviselőmnél, elmúlt évek, politikai alapú, jogi harcot, rádió szerverét, tulaj védekezésében, legális politikai, amerikai sajtó, többit ugyanúgy, különbség köztük, igazságot tárja, nyugati világban, amerikai közvélemény, témában jártas, fenti panaszsablont, angol nyelvű, szerkesztőinkkel, oroszlánrészének, együttműködésről, levélváltásunkat, tevékenységének, szerkesztőinket, gyűjtőakciónkat, fenyegetésektől, újraindíthassuk, megállapítottuk, tojásdobálásról, sávszélességben, magyarországon, szervezetekről, terrorlistákra, elérhetőségére, telefonszámaik, büntetőeljárás, levelezésükben, sajtószabadság, terrorizmusnak, szolgáltatóját, szabályzatukra, megalapozottak, értesítésükben, elérhetőségeit, szervezetekre, befagyasztják, megfenyegette, védekezésében, feljelentővel, továbbítottak, tiltakozzanak, panaszsablont, köztudomásúan, megsértéséről, természetesen, theoretically, mindenekelőtt, acquaintances, megnyerhetjük, szenátoromnál, képviselőmnél, korlátozhatja, bajtársainkat, hakapcsolatba, újraindítását, tevékenységet, felhasználási, mozgatórugóit, feltételeiket, tükörszervert, újságírásról, elkötelezett, softlayerrel, biztonságunk, különbséggel, kiválasztott, fellépéséről, bezáratásunk, kongresszusi, lekapcsolták, főszerkesztő, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4225
  • e Hét: 18455
  • e Hónap: 29566
  • e Év: 183062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.